Andreas Huyskens vierde zaterdag zijn 27e verjaardag en dat zal hij geweten hebben. Hij had zijn vrienden gevraagd een verjaardagsfeest te geven. Hij had er maanden naar liggen vragen en kreeg zaterdag het 1e deel van een verjaardagsfeest.

Het werd voor den Dré zaterdag een verjaardagsfeest om nooit te vergeten. Het eerste deel speelde zich af op de Grote Markt en kreeg de naam 'operatie 1.0 Op DREef'.

Den Dré 'chef kok van Frituur De Molekens' moest opdrachten uitvoeren waarvan iedereen kon genieten. Tijdens sommige proeven konden ook buitenstaanders deelnemen.

De vrienden belden ook andere vrienden en vriendinnen op zodat Den Dré gans de dag felicitaties in ontvangst mocht nemen.

Tussendoor mocht hij nog de Zalm uitzwemmen, bier drinken uit een gieter en nog meer van dat fraais.  's Avonds volgden op de Kleine Nete nog enkele waterescapades.

De vrienden maakten van de aandacht rond de actie ook gebruik om reclame te maken voor het festival 'Ciné's Festival'.

Op zaterdag 15 september kan je van 15u tot 03u in de Kazerne van Wolfstee op 2 podia terecht voor optredens van o.a. TLP, Buscemi, Discosluts, Tofke VS Ugur Yurt, Declaim, The Nasty DJs...